A Te jövőd is kezdődhet nálunk!

ÉVENTE TÖBB SZÁZ FIATAL TÖLTI SZAKMAI GYAKORLATÁT A SPAR–NÁL!

Remek karrier vár rád, SPAR szupermarketeinkben, INTERSPAR hipermarketeinkben és City SPAR üzleteinkben, ha csatlakozol csapatunkhoz! Országszerte folyamatosan nyitunk új üzleteket, az üzletszámok csak növekedni fognak a közeljövőben! A karrierlehetőséged ezzel arányosan nő!

Már a szakiskolai képzéstől kezdődően folyamatos tanulási lehetőségeket biztosítunk számodra.

A 2010-es tanévben közel 600 új középiskolai tanuló kapcsolódik be a szakmai képzésbe. Több területen is lehetőséget nyújtunk a szakmai tapasztalat megalapozására, például élelmiszer-vegyi áru eladó, kereskedő, logisztikai ügyintéző, húsipari termékgyártó, gyorspékségi eladó területeken.

Mindehhez a SPAR, mint Magyarország egyik legnagyobb élelmiszer kereskedelmi cége, akkreditált boltjaiban, két logisztikai központjában valamint saját Húsfeldolgozó üzemében minőségi gyakorlati képzést biztosít!

Egy stabil gyakorlati képzőhely, biztos jövőbeni munkahelyet jelenthet számodra!

Minden szakiskolai tanulónkkal tanulószerződést kötünk, megfelelő munkakörülményeket és különböző juttatásokat biztosítunk számukra. A kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulóink havonta plusz juttatásban részesülnek, és részesei lehetnek a SPAR kereskedői pályamodellbe való bekapcsolódásnak.

Minőségi oktatás a SPAR-nál!

Már több száz nálunk végzett tanuló, jelenlegi munkavállalónk mondhatja el magáról, hogy a képzéseknek köszönhetően szakmai karrierét folyamatosan építi.

Ehhez minden segítséget megkapnak munkatársaink, többek között:

 • szakmai hírleveleket
 • e-learning-es tananyagokat
 • rendszeres szakirányú képzéseket
 • nyelvi képzéseket
 • számítástechnikai képzéseket
 • támogatjuk az érettségi vizsga megszerzését

A SPAR kiemelten kezeli az oktatási területet, mert azt vallja, hogy a tudás folyamatos bővítésének óriási jelentősége van a minőségi kereskedelemben.

Éppen ezért a cég munkatársainak biztosítja, a folyamatos képzéseket, így szakmájuk elismert és megbecsült szakembereivé válnak.

Szakirányú képzéseinkkel egy-egy terület áruforgalmi feladatait a legmagasabb szinten ismerő és művelő szakembereket kívánunk képezni, akik képesek tudásukat átadni, mind a tanulóknak, mind a kollegáiknak. Ők egy-egy terület "specialistái”.

Cégünk erőssége a frissáru választék: a pékáru, a zöldség-gyümölcs, a hús és a csemege termékek. Ezeken az értékesítési területeken kerülünk közvetlen kapcsolatba vásárlóinkkal, ezért itt még nagyobb a jelentősége az alapos áruismereti tudásnak, a jó kommunikációs készségnek. Az ismeretek bővítéséhez folyamatosan hozzásegítjük dolgozóinkat!

Munkatársaink számos képzési terület és forma közül választhatnak, melyeket akkreditált oktatási intézményként biztosítunk számukra, pl. élelmiszer-vegyi áru eladó, raktáros, logisztikai ügyintéző stb.

Duális képzés

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 30 éve van jelen a magyar élelmiszer- kereskedelmi piacon, és ez alatt az idő alatt Magyarország egyik meghatározó, országos élelmiszer és napi cikk kereskedelmi láncává vált. A cég több, mint 400 üzlettel rendelkezik (SPAR szupermarketekkel, INTERSPAR hipermarketekkel, Franchise üzletekkel), melyek országszerte elérhetőek a vásárlók számára. Az ország egyik vezető kiskereskedelmi láncaként a SPAR sikerének egyik kulcsa a dolgozóiban rejlik, akiknek szociális biztonságot, versenyképes jövedelmet, színvonalas munkakörülményeket nyújt lelkiismeretes munkájuk elismeréseként.

Leendő élelmiszermérnök, kereskedelem-marketing, pénzügy, és gazdálkodás-menedzsment szakos hallgatók jelentkezését várjuk duális képzési gyakorlatra!

Amennyiben továbbtanulásodat a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem élelmiszermérnöki szakán vagy a Budapesti Gazdasági Egyetem KVIK és KKK kereskedelem-marketing vagy a PSZK pénzügy-számvitel, gazdálkodás-és menedzsment alapszakán esetleg az Edutus Főiskola kereskedelem és marketing szakán tervezed, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. biztosítja számodra a teljes képzés alatt a gyakorlati lehetőséget.

Miért jelentkezz hozzánk?

 • Mert számos területen kipróbálhatod magad: lehetőség van többek között húsüzemi, kereskedelmi, logisztikai, gazdasági tapasztalatszerzésre.
 • Mert mi szívügyünknek tekintjük a tehetséggondozást, gyakorlatodat tapasztalt szakemberek kísérik végig.
 • Mert folyamatosan szükségünk van jól képzett, diplomás fiatalokra, akik biztosítják a vállalat jövőjét.
 • Mert kiemelt rendszeres havi juttatásban részesülsz!

Mit várunk Tőled?

 • Kereskedelmi, gazdasági, élelmiszermérnöki szakma iránti érdeklődést
 • Beszélj angolul és/vagy németül legalább középszinten
 • Felhasználói szintű számítógépes ismereteket
 • Kitartást, szorgalmat, hatékony együttműködést, proaktivitást

Jelentkezés módja:

Amennyiben érdeklődni szeretnél vagy kérdésed van a duális képzéssel kapcsolatban, keress bizalommal a következő elérhetőségen: dualis@spar.hu

Szakmai önéletrajzodat, motivációs leveledet - mely tartalmazza, hogy miért szeretnél nálunk dolgozni -, továbbá bizonyítványaid másolatát küldd el a dualis@spar.hu e-mail címre. A kiválasztott jelentkezőket egy csoportos találkozóra invitáljuk, ahol gyakorlati jártasságukat, szakmai érdeklődésüket és a szakma iránti elkötelezettséget mérjük fel, továbbá az erősségeid és képességeid is bizonyíthatod.

Jelentkezési határidő: 2024. június 4.